Fotósorozat

2011.12.30. 11:23 | Holloinfo | Szólj hozzá!

Címkék: művészetek 12. évfolyam

 A feladat, amelyet az órán már ismertettem a következő:

Készíts 3-5 képből álló képsorozatot.

Ez egyszerűen hangzik, ám ha elgondolkoztató esetleg rejtélyes szeretnél lenni, akkor elrejted a képek közötti kapcsolatot. Ezzel teret hagyva a szemlélődésnek és a felismerésnek. A kapcsolat lehet a képek között téri, időbeni, tartalmi és formai is. A legnehezebb ezek közül, ha ezek kombinációjával teremtesz összefüggést a képek között.

Az órán elhangzott a montázs kifejezés, amelyet a művészet pontosan erre az esetre talált ki és használ akár mely művészeti ágról vagy műfajról legyen is szó. Az eredetileg már létező dolgok egymás mellé illesztésével új dolgok létrehozását jelentő kifejezést, mára sokkal szélesebb körben használjuk.

Jó munkát és várom az elkészült képeket a következő óra előtt, hogy meg tudjuk nézni őket. Ne feledjétek a következőket:

Adjatok minden képnek nevet: sajatnev_sorszam.jpg
Legyenek az elküldött képek 1 Mb-nál kisebbek.
Egy sorozatot küldj. Min: 3 - Max: 5 kép
 

A bejegyzés trackback címe:

https://holloinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr633506573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása